Opret en indsamling

Det er nemt at oprette din egen indsamling og samle ind til Dyrenes Beskyttelse. Lav en kort beskrivelse af din indsamling, og forklar hvorfor det er en god sag at støtte.

Det er en god ide at understøtte indsamlingen visuelt ved at uploade et billede eller video. Har du ikke et billede, vil Dyrenes Beskyttelses logo komme på indsamlingen. Vi opfordrer til, at man ikke viser mishandlede dyr eller dyr i nød på billederne, da de kan virke stødende.

De penge du samler ind på indsamling.dyrenesbeskyttelse.dk går ubeskåret til Dyrenes Beskyttelses arbejde for alle danske dyr. Det er ikke muligt at øremærke de indsamlede midler til specifikke projekter i Dyrenes Beskyttelse, da det kræver særlig tilladelser.

For at din indsamling kommer ud til så mange mennesker som muligt, opfordrer vi dig til at dele den med dine venner på Facebook eller via mail. På denne måde kan indsamlingen bredes ud, og du har større mulighed for at opfylde målsætningen for indsamlingen.

Hver en krone, der gives til indsamlingen, går ubeskåret til Dyrenes Beskyttelse. Da vi selv ejer indsamlingssystemet, er der ingen andre, der tjener penge på indsamlingen.

Vi ønsker dig held og lykke med din indsamling. De penge du samler ind, gør en stor forskel.

Opret din egen indsamling her