Indsamlet beløb: {{dynamicProperties.raisedAmount | number:0}} kr.

Hjælp os med at give svigtede dyr en ny chance i livet. Nordjyllands Internat modtager, rehabiliterer og formidler familiedyr, som er blevet efterladt, vanrøgtet eller blot overleveret og mangler en ejer. Støt internatets gode arbejde og vær med til at hjælpe svigtede dyr videre i livet.

Start din egen indsamling til Nordjyllands Internat og støt deres arbejde for svigtede dyr

Nordjyllands Internat modtager familiedyr, der er svigtede, herreløse eller nødstedte. Det kan være dumpede dyr, dyr fra dyreværnssager eller dyr, der kommer i klemme på grund af skilsmisse, sygdom eller lignende. Når dyrene ankommer til internatet, bliver de dyrlægetjekket og om nødvendigt sat i behandling. Derefter bliver de passet, plejet og trænet af internatets erfarne og fagkyndige personale.

Nordjyllands Internat udgøres af et team af passionerede veterinærsygeplejersker, dyrepasser og adfærdskyndige. På trods af personalets store engagement og indsats, har vi brug for din støtte, for det kræver meget at drive et internat.

Starter du din egen indsamling, bliver du en del af teamet og er med din støtte med til at hjælpe svigtede kæledyr videre i livet. Start din egen indsamling, del den med dit netværk og støt internatets gode arbejde.

 

Mange tak for din støtte!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close