Gå en hyggelig tur og saml ind til svigtede hunde

Er du vild med gåture med din hund, og vil du hjælpe svigtede hunde? Så er Valentinsgåturen noget for dig! Traditionen tro inviterer Maxi Zoo og Dyrenes Beskyttelse til Valentinsgåtur for 6. år i træk. På grund af Covid-19 restriktionerne går vi i år sammen hver for sig. Det betyder, at vi selv kan vælge hvor og hvor langt vi vil gå. Du kan lave din egen indsamling til fordel for svigtede hunde.

Det er både nemt og hurtigt, og så gør det en verden til forskel for hundene. Støtten går til alle de svigtede hunde, der hvert år kommer på internat fra dyreværnssager. På internaterne får hundene dyrlægebehandlinger og mange timers træning og omsorg. Alt dette har de brug for, så de kan få en ny chance i livet og komme ud til en ny, kærlig familie. Start din indsamling nu og vær med til at hjælpe svigtede hunde videre i livet. 

Sådan gør du

1. Tryk start indsamling og lav din profil
2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til.
3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close